W trosce o Państwa bezpieczeństwo i zgodnie z aktualnym Rozporządzeniem Rady Ministrów, posiłki serwujemy wg. wytycznych w nim zawartym.
Naszą zaletą jest fakt, iż bazujemy na świeżych warzywach i owocach, nabiałach oraz wyrobach mięsnych i wędliniarskich od lokalnych dostawców.
Przez okres 10 dni przygotowaliśmy niepowtarzalne menu, zwracając uwagę na szczegóły, jakość produktów i ich różnorodność.
W pensjonacie można skorzystać z wyżywienie składającego się z dwóch posiłków dziennie czyli śniadania i obiadokolacji.
Śniadania serwowane są w formie bufetu zapraszamy w godzinach 8:00 – 10:30 m.in.:
Ciepłe dania:
- kiełbaski coctailowe lub parówki,
- jajecznica na maśle lub z dodatkami.
Zimna płyta:
- pięć rodzai wędlin,
- sery żółte, pleśniowe i twarogowe,
- ryby wędzone oraz konserwowe,
- jajka gotowane podawane z majonezem lub z różnymi pastami.
Dodatki:
- pieczywo, chleby,
- miód,
- dżemy owocowe,
- krem czekoladowo-orzechowy,
- sezonowe warzywa, owoce,
- napoje ciepłe i zimne.
Obiadokolacje serwujemy w godzinach: 16:30 – 19:00,
Nasi Szefowie Kuchni specjalizują się w tradycyjnej domowej kuchni. W sezonie letnim (wakacje) oraz zimowym (święta) zapraszamy wszystkich na smaczny i pożywny bufet, gdzie do wyboru mają Państwo
- dwie przystawki i zupy,
- dwa dania główne mięsne i jedno wegetariańskie,
- dwie sałatki, oraz dodatki np. ziemniaki/frytki lub ziemniaki /kasza,
- dwa desery,
- dwa zimne i ciepłe napoje.
Poza sezonem obiadokolacje są serwowane, składają się z przystawki, zupy, dania głównego, deseru, napoju zimnego oraz kawy lub herbaty.
Na specjalne życzenie istnieje możliwość zmiany na wyżywienie trzy posiłkowe czyli: śniadania, obiadu i kolacji wówczas, obiady serwujemy w godzinach: 13:00 - 15:00 a kolacje 18:00-19:00.
Życzymy smacznego